Luvassa vuonna 2007

Leikitään, että eilinen kirjoitus tuli jo viime vuonna. Nyt kun uusi vuosi on alkanut, mitä se tietää Teräsmiehelle ja tälle sivustolle?

Suomennettuja Teräsmies-sarjakuvia ei ole paljon tulossa. Viime vuonna DC Spesiaalissa julkaistua All Star Supermaniä on Yhdysvalloissa ilmestynyt vasta kaksi numeroa lisää. Ainakin nämä julkaistaan DC Spesiaalissa joskus tänä vuonna. Muissa DC Spesiaaleissa tullaan näkemään mm. Denny O’Neilin ja Neal Adamsin Vihreää Lyhtyä ja Vihreää Nuolta sekä Warren Ellisin ja John Cassadayn Planetaryä.

Uutta Teräsmies-elokuvaa ei saada vielä vähään aikaan, mutta tuotantoon liittyviä uutisia voi olla tulossa tämän vuoden puolella. Jos ennusteeni pitää paikkansa, Superman Returnsistä julkaistaan tänä vuonna erikoisversio.

Amerikkalaisista Teräsmies-sarjakuvista uutisoiminen ei varsinaisesti kuulu tämän blogin aihepiiriin. Englanninkieliset sivustot kuten The Superman Homepage tekevät sen paremmin kuin minun olisi mitenkään mahdollista. Pyrin kuitenkin seuraamaan tärkeimpiä Teräsmies-julkaisuja, ja kirjoitan niistä arvosteluja sitä mukaa kuin ehdin. Kirjoja on tällä hetkellä rästissä puolisen tusinaa, mutta toivottavasti pääsen ajan tasalle arvosteluissa vielä tämän vuoden aikana.

Lisäksi toivoisin, että blogin tarjonta ei jäisi ainoastaan minun aktiivisuuteni tai sen puutteen varaan. Kommentoikaa kirjoituksiani ja kommentoikaa toistenne kommentteja. Sitä varten se kommenttitoiminto on.

2 vastausta artikkeliin ”Luvassa vuonna 2007

  1. Onhan se Byrnen englantilainen Teris myös tulossa suomeksi tänä vuonna. Et maininnut sitä. Kiitos mukavista ja asiallisista sivuista, ne tulee tsekatuiksi välillä!

  2. Miten pääsikin True Brit unohtumaan. Kiitos, että huomautit! Kyseessähän on siis Byrnen kuvittama ja John Cleesen eli John Cleesen avustajan Kim Johnsonin kirjoittama Elseworlds-tarina, jossa Kal-Elin avaruusalus laskeutuu Englantiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *