Singer luopuu Teräsmiehestä?

Bryan SingerJos kirjoittaisin jotain jokaisesta Teräsmiestä koskevasta elokuvahuhusta, tämä blogi päivittyisi huomattavasti useammin kuin kerran tai pari kuukaudessa. Yleensä kuitenkin odotan oikeasti vahvistettujen tietojen ilmaantumista. Tämä ei nyt aivan täytä sitä kriteeriä, mutta lähde on kuitenkin viihdealaa jo yli vuosisadan uutisoineen Varietyn blogi, joten epävirallisuudesta huolimatta uutista voitaneen pitää luotettavana. Varietyn Anne Thompsonin mukaan on hyvin epätodennäköistä, että Bryan Singer palaa ohjaamaan Superman Returnsin jatko-osan. Ja kun muistetaan, että Singerille Superman Returnsin ja X-Men 2:n kirjoittaneet Michael Dougherty ja Dan Harris jättivät projektin jo viime vuoden lokakuussa, palaset näyttävät loksahtavan kohdalleen. Mutta virallista tiedotetta jäädään siis odottamaan.

Tai jos tehtäisiin jotain täysin päinvastaista, niin se näyttäisi tältä: LatinoReview.comin uutistoimittaja lukee Varietyn blogia väärin ja luulee sen vahvistavan heidän panttaamansa huhun, että Brandon Routh ei tule esittämään Teräsmiestä Superman Returnsin jatko-osassa, vaan hänet korvaa tulevan Justice League -elokuvan Teräsmiehen esittäjä. Mutta Varietyn Thompson ei tietenkään kirjoittanut niin, vaan hän vain totesi, että Brandon Routh ei tule olemaan seuraava valkokankaalla nähtävä Teräsmies, ja tämä on totta riippumatta siitä, kuka Teräsmiestä esittää Superman Returnsin jatko-osassa, koska Justice League ehtii valkokankaille ensin.

No, kun LatinoReview.comin uutistoimittajalle huomautetaan tästä, hän kirjoittaa jatkoksi ”oikaisun”, jossa hän myöntää, että Variety ei vahvistanutkaan mitään, mitä hän väitti Varietyn vahvistaneen, ja esittää, että ongelma oli vain siinä, miten hän kirjoitti uutisensa. Valitettavasti kuitenkaan ei ole olemassa hyvää tapaa kirjoittaa uutista, joka ei pidä paikkaansa.

Yksi vastaus artikkeliin ”Singer luopuu Teräsmiehestä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *