Man of Steelin musiikki ennakkokuuntelussa

Hans Zimmerin Man of Steel -elokuvamusiikin varsinaista julkaisua odotellessa helpotusta tarjoaa SoundCloud-palvelusta löytyvä kooste, joka sisältää 90 sekuntia jokaisesta levyn raidasta. Kevyt spoilerivaroitus: raitojen nimet voivat paljastaa asioita elokuvan juonesta.

https://soundcloud.com/watertowermusic/man-of-steel-soundtrack

Zimmer onnistui luomaan uuden, omaperäisen musikaalisen maiseman Christopher Nolanin Batman-elokuville, vaikka Danny Elfmanin ikoninen teema Tim Burtonin Batman-elokuvaan tuntuikin ennalta tekevän haasteesta ylitsepääsemättömän. Nyt kun Zimmerillä on Nolanin tuottaman Man of Steelin kohdalla edessään väistämätön vertailu John Williamsin mestarillisten Superman-sävellysten kanssa, hän vaikuttaa noudattavan samaa ratkaisua kuin Batmaneissakin: ei yritä kilpailla välittömästi tunnistettavan tunnusmelodian kanssa, vaan luo uudelle tulkinnalle aivan erillisen identiteetin voimakkaan perkussion ja toistuvien temaattisten elementtien kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *